QUI SOM?

L’Associació POTS és una associació sense ànim de lucre, creada l’any 2017 per un grup de famílies i professionals que volen acostar l’activitat física i el lleure a col·lectius que tenen dificultat per accedir-hi.

 

Com associació té com a objectiu la creació i impuls de projectes inclusius amb una visió integral que permet que es beneficiï per igual a la comunitat al complet, tant a les persones amb discapacitat i altres grups vulnerables com qualsevol altre grup poblacional. És a dir, volem contribuir de forma ferma, gradual i decidida a avançar en l’assoliment de societats més acollidores i inclusives, formant, entrenant i acompanyant a les persones perquè des de l’esport i el lleure puguin gaudir de l’enriquiment que ens pot aportar la diversitat.

 

Ens enfocarem de forma específica als grups de qualsevol rang d’edat que siguin vulnerables, amb l’objectiu de reduir les barreres i millorar l’accessibilitat de l’entorn perquè tothom pugui gaudir dels mateixos drets i les mateixes oportunitats.

Els origens

L’origen de l’associació POTS rau en la unió d’un grup de famílies i professionals que busquen apropar l’activitat física i l’esport a col·lectius que tenen dificultats per accedir-hi, apropant-los als múltiples beneficis que uneixen aquests dos mons.

La visió

Com a associació, busquem ser una entitat de referència en la creació i impuls de projectes inclusius en el món de l’esport i del lleure en la població del Baix Empordà i la província de Girona.

A qui ens dirigim?

Infants i adolescents

amb discapacitat física, intel·lectual, psíquica, sensorial, pluridiscapacitat o en risc d’exclusió social.

Població adulta

col.lectius de gent gran interesats en optimitzar la seva salut física, mental i la seva participaciño social per tal de millorar la seva qualitat de vida, així com a col.lectius amb diferents graus de discapacitat o vulnerabiltiat.

Població general

siguin infants, adolescents o població adulta, que busqui una nova forma d’apropar-se a l’activitat física i el lleure mitjançant accions inclusives.

El nostre paper

L’objectiu principal del nostre equip de treball multidisciplinari és impulsar projectes inclusius pioners al territori, per poder contribuir de forma ferma, gradual i decidida a avançar en l’assoliment de societats més acollidores i inclusives.

 

Volem arribar al màxim nombre de perfils possible, formant, entrenant i acompanyant a les persones a tenir cada cop una ment més inclusiva i que puguin gaudir de l’enriquiment que ens pot aportar la diversitat.