Espai

Un nou espai on trobar-se. L’equip de treball de l’associació esta formada per un conjunt de professionals i voluntaris molt ampli.

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

Activitats en grups reduïts o individualitzades per tal d’apropar l’esport a tot tipus de persones amb diversos graus de discapacitat o sense.

 

L’objectiu de les sessions és millorar la condició física dels participants a través de diferents disciplines com: preparació física esportiva, entrenament funcional, reentrenament esportiu, musculació, etc.

 

A través de l’esport es pretén desenvolupar les capacitats físiques, cognitives i socioafectives dels participants en les activitats per a arribar a incrementar la seva autonomia sempre que sigui possible.

Sessions de fisioteràpia i reforç motriu individuals, per a treballar aspectes motrius específics i  augmentar l’autonomia funcional i personal amb l’objectiu d’enfortir l’autoestima de l’usuari i dotar-lo de la seguretat afectiva i emocional necessaria.

 

Les sessions són de 45’ o 1 hora, segons els objectius de cada usuari. El servei s’ofereix a tots els públics, contemplant la fisioteràpia pediàtrica i d’adults.

Sala destinada a l’estimulació sensorial d’usuaris i infants amb discapacitat o sense. L’objectiu principal de la sala és fomentar totes les àrees de desenvolupament, des de la física i emocional, passant per la del llenguatge i cognitiva.

 

Es tracta d’un espai que consta de material exclusiu d’estimulació sensorial (auditiva, visual i tàctil), promovent la relaxació, la millora de l’atenció, percepció i memòria, i l’increment de la interacció.

 

La sala consta de material de BJ Adaptaciones.

Si vols més informació contacta’ns